snění

snění

Anotace: ani nevím, koho jsem o pocity okradla tentokrát...sebe ale ne

Opíjíme se vůní sedmikrásek,
Běháme po louce bosí,
Po špičkách, ať to víc bolí.

Trnem bodnu Tě do prstu,
Abych Tě musela polibkem
probudit
Až navždy budeš spát.

Na černým koni pro Tebe
V noci přijedu,
Tiše ukradnu
Do svého srdce
A jemně Tě v něm
Na chvilku
(na věčnost)
Zamknu.

Jsem dávno ztracená,
Někde v Tobě se motám
Blízko rudýho svalu
A chci z něj mít
Citovou kolonii.

Půjdu dřív spát,
Ať se z vlastní reality
Nemusím probudit.

Pamatuj,
Navždy budeš
Ve mně zamčený
Klíčem věrnosti
A
Snění.
Autor fuu, 21.06.2008
Přečteno 335x
Tipy 14
Poslední tipující: pejrak, Bíša, Alan Black, Sephora, Petbab, Baldeus, milan nov, jedam, štěky
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přemýšlím, teď i dál

21.06.2008 19:53:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí