Tvá slůvka...

Tvá slůvka...

Anotace: Jakou sílu mají pouhá slova? Velkou...!

Jako něžné tóny, Tvá slůvka znějí,
jako když ptácči ve větvích, své trilky pějí...
Tvá slůvka, jsou něžná, jako kvítky z růže,
přesto jejich síla, všechnu bolest zmůže...
Děkuji...
Autor darmar~2, 22.06.2008
Přečteno 628x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Iva Borecká, Romana Šamanka Ladyloba, Kozoroh 1, Bíša, waterlily
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvůj hlas jak něžná rolnička
mne svádí k veselí,
Tvář Tvoje, moje maličká,
mi radost nadělí!
A srdce touhou Lásky zní,
když veselý Tvůj smích
mi dny mé v Krásno promění,
smutek taje jak sníh...

28.06.2008 21:50:00 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí