Láska k poetke z Literu

Láska k poetke z Literu

Anotace: o mne a o tebe všetko je na webe

Ej pijú chlapci pijú
v modranskej pivnici
všetci ľudia vravia
že sú to básnici

Nepijú nepijú
iba ho koštujú
viac ako manželky
vínečko milujú

Nie sú to básnici
ani politici
manželky im vravia
workoalkoholici

Bolo ich jedenásť
už je ich len desať
jeden sa rozhodol
s koštovaním prestať

Zaľúbil sa do Jasmíny
a chce u nej prespať
Nájdeme si tajnú skrýšu
kde sa krásne básne píšu
Autor Luboško, 23.06.2008
Přečteno 327x
Tipy 10
Poslední tipující: s.e.n, Lota, Severka, Lorraine, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teraz už nebude
Jasmína jas míňať
Od teraz vždy bude
na Teba spomínať

13.07.2008 00:14:00 | džemo

Stává se to,je vám přáno.

01.07.2008 16:27:00 | s.e.n

;) je moc krásná...

24.06.2008 10:12:00 | Severka

Tahle báseň se mi moc líbí.

23.06.2008 18:57:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí