Lásku si ne(vybrečíš)

Lásku si ne(vybrečíš)

Anotace: když (JEN) milovat nestačí....

Slzy jsou následkem lásky,
ale tu si nevybrečíš.
Nevím, proč právě tobě věřím,
ale je tomu tak.

Možná proto,
co jsi řekl:
„Kdyby jenom rád.“

Možná jsi to neměl psát...

Nevím co říct,
snad jen, líbej dokud
jsou mé rty ještě tvoje.

Víš, bez tebe jsem
jen živé tělo v hrobě.
Tak přijeď a vezmi,
co ti patří.
Mě samotnou.
Co ti brání..?!
Jsem celou duší tvoje.

Nenechávej mě samu,
ani nevíš, jak chci abys byl u mě.
Možná se řítím do pekel,
snad jen do malého ohně.

Nevím jak to dopadne,
či se tak už stalo...
Neodvážím se předstírat.
Ale jedno už vím...

..Na první pohled může člověk milovat!!

To se opravdu může stát!
Ale není někdy lépe
pravdu nepoznat?!

To když víš, že jen milovat nestačí
k tomu, aby dva byli spolu:-(((
Autor Dedillope, 23.06.2008
Přečteno 337x
Tipy 7
Poslední tipující: Nút, llucinka886, jesterka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dlouho jsem nevěděla co to má znamenat když mi říkali :" Někdy láska strašně bolí"... už vím...

25.06.2008 16:09:00 | Nút

ST! dávám za obsah a některá slova, jež mi mnoho připomněli, myslím, že Ti plně rozumím.

23.06.2008 17:27:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí