Večerní stesk

Večerní stesk

Anotace: Stýskalo se mi po mém příteli...

Už stmívá se,
noc bude opět naší paní,
já z okna dívám se
a doufám,
že všechny naše sny se splní.
Má duše znovu smutní,
slzy lásky a stesku znovu padají na polštář...
A já šeptem se ptám
toho jediného, co ještě mám:
"Kam upíráš svou tvář?
Kde leskne se tvá zář?"

...

Cíl naší cesty však daleko není,
za pár dní leccos se změní.
Až uvidím Tvoji zář,
rozjasní se moje tvář,
šťastnější nepotkáš!
Zastav své umírání, miláčku,
stačí vydržet chviličku!
A po té těžké chvíli,
jako bychom se láskou opili!
Budem už jenom spolu...
Autor Lady Ungrasped, 24.06.2008
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

libi se mi jak je tam dvakrat to s tou zari a tvari(hodilo by se do textu k pisni) i kdyz z basnickyho hlediska to neni moc dobre a je to uz dost otrepana fraze(ci vers) to je jedno

04.07.2011 08:18:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí