Jako odpadkový koš

Jako odpadkový koš

Anotace: krátké a výstižné

Hází mě do koše
mezi smetí,
pak se omlouvá
a posílá smutné smailíky.

...A to už kolikrát
a dnes znova.
Vždyť jsem to čekala.
Žádné překvápko se nekoná!

/A to kvůli němu nespím/
pchee!!

Až se rozkýve doopravdy,
možná tu pro něj ze mě nic nezbude..
Autor Dedillope, 26.06.2008
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Winnacott
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nesmutni, bude líp...

02.07.2008 21:02:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí