Letný večer...

Letný večer...

Anotace: ...

Hojdám sa na hojdačke vonku,
môj zrak dvíham k nebesám,
jem mliekom zaliatu vlárku,
ty narozdiel odomňa nehojdáš sa sám.

Pavúk lezie po zhrdzavenej rúre,
pozerá na mňa a vysmieva sa mi,
Vidím mu to na očiach,viem,
že sieťe tká si z mojej bolesti.

Čo sa to deje so mnou,neviem,
nedokážem sa smiať,tešiť,plesať,
namiesto červenania rýchlo blednem,
a srdce zmrazené musíte len vykresať.

Už viem,kde nastala chyba,
prečo môj život naberá taký spád,
ty si to,čo mi v živote chýba,
ty si ten,koho ja mám milovať.

No ja nie som vraj pre teba stvorená,
ukázal si to už milionkrát,
ja nenosím,ako ona,priezvisko z tvojho mena,
tak súd sa začína,na javisko prosím kat!
Autor maliska, 27.06.2008
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: LeSia, hostmen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí