Čas

Čas

Anotace: Člověk se občas musí vypsat bez ohledu na básnickou formu...

Říká se,
že čas zahojí všechny rány.
Říká se,
že létá rychleji, jak vrány.

Znamená to,
že brzy se vše zahojí?
Znamená to
že brzy dojdu k pokoji?

Proč je ale bezmocný
proti bolesti a šrámům hlubokým?
Člověk v srdci nemocný
se pak rve s nepřítelem divokým.

Se sebou…

Nejhorší na ale tom je,
že za to může cit a ne čas.
Autor Wyrda, 30.06.2008
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí