Pravé štěstí

Pravé štěstí

Anotace: …konečně potkalo i mně… tam, kam jej už roky chodím hledat :))

-

Již toulám se kolem
Hodně dlouhou dobu
Na sobě kalhoty
odřené od vzpomínek

Ve vlasech vítr
Na víčkách rosa rozlitá
od včerejška

Žiju svůj sen

A na rtech třpytí se mi touha
A na zádech nesu vůni šalvěje

Mám děsnou chuť
již se jen smát
Koukat přes den na tančící ptáky
Jít dál po stopách
tvého stínu

Milovat něhu

V očích ti číst
pohádky o naději
Tisknout tvé ruce
k mému srdci
zhojenému

Ode dneška
Nechávám si o tobě zdát

Radostí
Snad namaluji živou duhu
A stáhnu ti z ní
Pravý poklad
ze všech barev

Hned jak se usměješ

.

Již toulám se kolem
Hodně dlouhou dobu
Na sobě kalhoty
odřené od vzpomínek

Slyším
Jak probouzí se ráno
A s ním i tvůj dech
Měkký a vlídný

K mým tajným přáním
Přibude ještě jedno

Však ty víš

Jak krásně
ten svět se někdy motá
Jak hezké obrázky na kalhotách tvoří
přítel čas

I na těch tvých
Které tak ráda nosím
Pořád
Už hodně
hodně dlouhou dobu

To ten svět
Občas plní i ty nejtajnější sny

Tobě i mně

.

Pak v sedřených kalhotách
Touláme se spolu
Ve vedru
i v dešti

Směješ se
Já zpívám do soumraku
Hlasitě:

TAK CHUTNÁ PRAVÉ ŠTĚSTÍ

-
Autor lennerka, 01.07.2008
Přečteno 466x
Tipy 22
Poslední tipující: WAYWARD, TereZinka, Aka Kiss, zzlatý, Emily Winnacott, Jar.n, Pohjolanka, Belmon, Romana Šamanka Ladyloba, Myrja, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ať vydrží :-)

26.08.2008 20:49:00 | WAYWARD

miluju tě lásko moje...MT...

05.07.2008 21:30:00 | Jar.n

Super, právě prožívám ěco podobnýho, líbí se mi jaks to dokázala sepsat, u spousta dlouhých lyrických básniček se stává, že po chvíli se začně opakovat již řečený a je to nuda, ty ses toho vyvarovala ;)pěkný, užij si to

02.07.2008 00:11:00 | Pohjolanka

jsem šťastná s Tebou:-)Moc Ti to přeji

01.07.2008 16:18:00 | Rolnička

Tak to Ti přeji...

01.07.2008 15:09:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí