Z lásky se neumírá!

Z lásky se neumírá!

Anotace: s láskou přece nekončí život...

Sbírka: Zamilované

Život je těžký,
jo, život je ale někdy fakt hezký...

Když srdce se v kámen podvolí
a bolest z lásky přebolí,
pak nepřestávej žít.

Když tě ten druhý podvede,
neb někdo ti ho odvede,
pak musíš dále jít.

Nesnaž se utéct,
nesnaž se za jiného převléct,
nepomůže nic.

Jestli život si chceš vzít,
jestli už nechceš nikdy žít,
nedělej to!
Ne!

Ty přece si jen jediný,
a tvůj život je celé tvojí rodiny,
ty chceš přece víc!
Že?

Když máš pocit, že si na dně,
myslíš, že nezbývá ti naděje,
že už nemáš pro co žít.
Pak nepořež si dlaně,
vždyť i přesto, že si na dně,
ještě ti neumřela naděje a víra,
z lásky se přece neumírá!
z lásky se neumírá!

Život je od tvých rodičů dárek,
vždyť sis prožil tolik pěkných chvilek,
tak proč to teď má skončit?
Nemůžeš se zvednout,
na bolest zapomenout
a dál zase jít?

Vždyť za život to nestojí,
ta bolest jednou přebolí
a bude zase líp.

Zvedni se z prachu,
nebuď jak ryba na suchu,
ty to dokážeš.
Jo!

Vždyť přece za chvíli už bude líp,
za chvíli budeš chtít zase žít,
tak pojď!

Když máš pocit, že si na dně,
myslíš, že nezbývá ti naděje,
že už nemáš pro co žít.
Pak nepořež si dlaně,
vždyť i přesto, že si na dně,
ještě ti neumřela naděje a víra,
z lásky se přece neumírá!
z lásky se neumírá!

Když máš pocit, že si na dně,
myslíš, že nezbývá ti naděje,
že už nemáš pro co žít.
Pak nepořež si dlaně,
vždyť i přesto, že si na dně,
ještě ti neumřela naděje a víra,
z lásky se přece neumírá!
z lásky se neumírá!
Autor angelicek, 01.07.2008
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí