Keď som s tebou...

Keď som s tebou...

Anotace: ..

keď som s tebou,
nebojím sa,
šťastím sa usmievam.

keď som s tebou,
preplnená je krabica,
v nej smútok,čo už nezdieľam.

keď som s tebou,
srdce moje počuje biť aj hluchý,
oči mi žiaria ako hviezdy.

keď som s tebou,
milujem tvoje ruky,
ktoré od lásky splietame si.

keď som s tebou,
zastal čas,nepohne sa deň,
všetko zastalo a venuje sa nám.

keď som s tebou,
viem,že si tu pre mňa len,
a ja všetko čo mám,tebe dám.

keď som s tebou,
nepotrebujem k životu ani vzduch,
ani všetko to,čo mi bolo treba doteraz.

keď som s tebou,
ja lietam tam,kde nedostrelí luk,
a nedovidí,ani najvyššie zviera.

keď som s tebou,
už viem,na čo som v živote čakala,
už som našla,čo mi bolo treba.

keď som s tebou,
už nepotrebujem iného anjela,
Boh mi zoslal teba.
Autor maliska, 02.07.2008
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: hostmen, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí