Vráti sa..

Vráti sa..

Anotace: **

Pri mojich dverách
zakopol si o rým.
Ach, láska
k tej už dávno nechodím.
Zostala visieť v slučke slovíčka,
ukryješ ju do dlani,
taká je maličká.
Zmráka sa, stmieva
hmla padla na cestu,
opitý ženích
si hľadá nevestu.
Pred mojim prahom
zostal len šedý pán,
v plstenom klobúku
a každým ošepkán.
Láska si blúdi
v temnej svetlici,
hľadá si svoju tvár
na každej ulici.
Milenci pod oknom,
bozky si dávajú.
Ona už chytená,
on nenavyká ju.
Tak chodím v noci
potichu sama spať,
kohút mi zaspieva
o tom čo chcem zas mať...
Autor Ria, 02.07.2008
Přečteno 323x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, sophia92, maliska, hanele m., hostmen, Mraveneček, Rbb, Jiparo, waterlily
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to uz asi tazko....ale dakujem za vieru...

29.06.2010 20:48:00 | Ria

oslovila:-)Veřím, že vše po čem toužíš, zase budeš mít.

02.07.2008 11:45:00 | Rolnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí