Ironie

Ironie

Anotace: každý si to nejspíš zažil...

Sbírka: Zamilované

Miliony polibků utrápenou dívku,
statisícem slibů, tisícemi díků.
Vidím ji tady, srdce má probodnuté dýkou,
vidím, jak ten lhář, objímá tu druhou.

Moře slz, potoky prolité krve
ze srdce probodnutého skrz, jen kvůli té druhé.
Probrečené měsíce, probdělé noci...
Proč to ta dívka dělá? To kvůli té druhé přeci!

Miliony těl bez duše, tisíce zlomených srdcí,
proč se to všechno děje? Kvůli těm druhým přeci!
Záplavy vychrtlých dívek, potoky kapek na hubnutí,
Ten kdo to vymyslel, zasloužil by nakopnutí.

Vata místo jídla a stejně strčí prst skrz krk,
Za tohle všechno může jeden hloupý kluk!
To proto, že ta druhá zdá se hubenější,
kost a kůže, to je teďka nejpěknější!
Autor angelicek, 03.07.2008
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: Oťas, Charibeja, Mraveneček, Marfuša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nestojí to za to...dělat takový věci kvůli někomu,kdo si tě vůbec nezaslouží! nech ho ať si je tou druhou..TY budeš pak ta šťastná v náručí toho,který tě bude opravdu milovat :)

04.07.2008 10:49:00 | Janetee

Velmi pěkná básnička.

03.07.2008 13:07:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí