... nemůžu najít.

... nemůžu najít.

Anotace: Asi moc zbytečnejch slov... chtěla sem to dát do děl... ale nevím, možná je to na úrovni deníkovýho zápisku... I když tak nepůsobí... má bejt vlastně docela optimistická.. http://www.psanci.cz/dilo.php?dilo_id=4168-nemuzu-najit

Hejna holubic se zvedaj ze země,
padaj první kapky
a s nima nevyslyšený prosby...
Padaj všechny nevyslyšený prosby
a mizej pod kolama aut.

Zlatý obilí bičovaný přívalovým deštěm,
slunečnice marně otáčej svý zlatý hlavy
za sluncem,
který po dobu neurčitou
není.

Nemůžu najít svý srdce.

Jela jsem první třídou,
nic mi nebylo divný.
Protože svět odtamtud byl úplně stejnej..
... nechápu to ...
Čekala bych něco víc
než jenom
ty samý pole,
ten samej déšť
a ten samej smutek...

... Čekala bych něco extra ...

Všecko je symbolem vděčnosti.
/holubice, slunečnice/
Všecko splývá v jedno.
Doprovázeno naprostou vyčerpaností
a nekončící oddaností času.

... Patřím do celku ...

.
.
.

/Nemůžu najít svý srdce./
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Michal Kvido, callowsick
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jinýma slovama bych popsal totéž....
jsem teď 14 dní v Maďarsku - služebně, tak jsem mimoajsíkjůec....
ale myslím, že bysme měli co nejdřív vyrazit pozdravit pár jínanů dvoulaločných... ,-)

08.07.2008 21:55:00 | callowsick

Pro mě báseň ukrývá úžasný význam. Fakt dobré

04.07.2008 17:38:00 | werta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí