Zvrácený

Zvrácený

Anotace: ....

Jsem padlý anděl s duší démona
jen výkřik
vyznání bez jména
jsem šepot v bouři doteků
rozkoš když lapáš po dechu

nesmíš mít co tolik by si chtěla
máš jenom chtíč
a upocená těla
máš málo já nemám nic
mlčíš
a není, co dalo by se říct

jsem anděl s duší démona
podivně smutná proměna
jsem vášeň, touha šeptaná bez lásky
vzpomínáš
svázaná provázky
já nemám duši, schov si tu svojí
jsem prázdný, cesta se dvojí

jsem padlý a zase padám rád
jen sténej, než začnu se Ti smát
Autor kroužek, 03.07.2008
Přečteno 300x
Tipy 15
Poslední tipující: ziriant, Triffid Kolbe, Holis, Hesiona-Essylt, Myrja, Rolnička, Romana Šamanka Ladyloba, Mraveneček, monterka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rád jsem se zastavil:)

10.09.2008 19:18:00 | Holis

F a n t a s t i c k á ! ! !

04.07.2008 10:32:00 | Rolnička

Pády jsou fajn - jsou součástí vývoje:-)

03.07.2008 22:31:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí