Srdeční záležitost

Srdeční záležitost

Anotace: Každý v životě má právo poslouchat své srdce málokdo jej dokáže poslouchat..... M.d.Head

Nejspíš hledám srdcem lásku
radost s pláčem schovávám
s citem ,něhou beru dechu
samotu tu odkládám.

Přečti slovník,přelož větu
nedostaneš v duši klid
Můžeš odevzdat se světu
sám se sebou se bít.

Nevyhraješ stěstí,Nechceš koupit náruč
sám odhodíš stud a strach
do života přidej chtění
v roskoši vychutnáš slast.
Autor Miroslav Deadhead, 05.07.2008
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí