konec

konec

Anotace: Každý člověk by měl mít vedle sebe osobu která ho má ráda a podrží ho i vtěch nejhorších situacích!!Bohužel tak tomu vždy není...............

Kam zmyzely ty krásné chvíle?
V čase chtěl bych se vrátit stále.
Do doby kdy mělas mě ráda,
kdy nahradila si mi i nejlepšího kamaráda.
Toužil sem po tobě moc,
myslsel sem na tebe celou noc.
Nenávidím Tě,je konec!!
Tyhle slova zničily mě,
na srdci teď nosím břímě!
Smutek táhne mě pořád níž,
Doufám v duchu že o mě sníš!
Prožil sem s tebou krásné chvíle,
měli jsme spolu doběhnout do cíle..........
Závod byl přerušen v hlavě mi zní stále,
už neběžíme dále!
Už nedám své srdce tak lechce,
cítí se oslabeno a křehce.
Chtělo by se smát a radovat,
nemůže,musí se uzdravovat.
Láska bodá jako růže,hladí jako její kůže,
od bolesti ti nikdo nepoomůže!
A tak v koutě tiše sedíš
a doufáš
že už ji nikdy neuvidíš!!
Je konec.
Umírám.
Autor Bastardo, 05.07.2008
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Janulety
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obdobnou básničku sem taky napsala - po rozchodu, je to pěkne, ikdyž to neni žádný zázrak a pokud si z toho tak na dně tak ti držim palečky ať to zdárně překonaš, hlavně neblbni;)

07.07.2008 12:21:00 | angelicek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí