Chtěl bych

Chtěl bych

Anotace: ...

Já chtěl bych zmapovat
tvou tvář
od východu na západ
až po hřebínky řas.

Znát každý záchvěv v koutcích úst
a zahnat každou vrásku
a citu v sobě dál dát růst
a upíjet tvou lásku.

Já chtěl bych svírat tvoje dlaně
- dva paprsky sluníčka,
svou lásku, péči vložit na ně
i do tvého srdíčka.

Je toho tolik, co bych chtěl,
nejvíc však tvoje štěstí,
aby v tvé tváři vždy úsměv se skvěl,
žal zmizel co kapka v dešti.
Autor Akrij8, 06.07.2008
Přečteno 458x
Tipy 6
Poslední tipující: Ariella13, Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kouzelné... a zamilované.

08.07.2008 23:00:00 | Ariella13

Nádherný cit:o)

07.07.2008 22:59:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí