Nespoutaná krása..

Nespoutaná krása..

Anotace: .

Uhrančívé oči plály jistkrou,
tolik nespoutané a divoké,
jako ona celá, v oparu noci
tančila bosa, nezkrotná,
když vítr si pohrával s jejímy vlasy.
Byla tak ladná a sladká,
před ní nebylo mi pomoci.
Hrála si a na rtech se jí třpytily hvězdy.
Srdce mé, když se nežně smála,
ztrácelo se v zavratích výšin.
A její křivky mámily jako opium,
předčíly mé tajné fantazie
a její sametová pleť sváděla
k pokušení ochutnat.
Autor Roger, 07.07.2008
Přečteno 390x
Tipy 14
Poslední tipující: Jahodová kopretina, jedam, Veru, prostějanek, robb, spare, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a ochutnals? Hezké dílko

27.07.2008 00:45:00 | Myrja

šťastná žena, pro kterou je napsaná:)

15.07.2008 12:46:00 | Veru

moc pěkná zaláskovaná

12.07.2008 17:05:00 | prostějanek

a co bylo dál ? :)

voní mí to písničkou z Pomády - Letní láska

07.07.2008 14:15:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí