Vyznání veršů

Vyznání veršů

Anotace: :)

Zavírám oči a chci Ti verše psát,
popsat Ti ten pocit, jak moc mám Tě rád.
Jak srdce rozbuší se, když si přítomna,
jak piji z hříšné číše, jsi má královna.

Pocit mám opojný, z nektaru ze Tvých rtů,
jsem jako mátožný, jak v říši tajných snů.
S dotekem se rozplývám a hledám pevnou zem,
když Tě zrovna nelíbám, říkám si, kde to jsem.

Jsi rozbřesk ranní rosy, který mi radost dá,
Tvůj úsměv v mysli nosím, když smutku přibývá.
Jsi světlo mojí temnoty, koberec plný něhy,
jsi Lásko plná dobroty, co podemílá břehy.

Jsi roztroušena v mysli, kde si Tě skládávám,
na Tebe lásko myslím, na Tebe spoléhám .
Možná že jsem blázen, možná že jsem div,
Tvou něhou krásně hlazen, líbám Tě na pažích.
Autor Ďábel sám, 08.07.2008
Přečteno 752x
Tipy 17
Poslední tipující: hostmen, Mraveneček, isisleo, igniss, hanele m., monterka, Caracol, drahý
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

..ano, když člověk miluje..je vše tak nějak..
..krásnější..smysluplnější..barevnější..

08.07.2008 22:59:00 | isisleo

ďábel co spustil své srdce do tenat
a láska ho spolkla,
teď tě bude hřát...

08.07.2008 21:43:00 | Verena

máloco mě překvapí ale to dílko v kombinaci s nickem mě překvapilo hodně - a příjemně :o)
je to hezky svázaný

08.07.2008 21:12:00 | hanele m.

krásné vyznání

08.07.2008 21:09:00 | Caracol

skvělé

08.07.2008 21:08:00 | drahý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí