milování

milování

Anotace: ..těžko se vyjádřit dá slovy...

Horkými doteky se vpíjíme v sebe,
pod kůži cítím už lásko tvůj tep,
pohledy splynuly v jediné nebe,
já chci Tě moc miláčku a nejpozděj hned,

polibky hltáme lačnými sousty,
a řeč naše splétá se v jedinou,
jsi mojí oázou ve vyprahlé poušti,
jsi v čase jedinou vteřinou,

žhnoucími rety laskám Tvou šíji,
a vyloudím na tváři milý Tvůj smích,
když při pouti svojí Tvá ramena míjím,
a s úžasem spočinu na slastných vrcholcích,

cestičky vlhké na chvíli nechávám,
než vpije je do sebe vášně Tvé žár,
až polibky slastnými, v Tvé lůno se dostávám,
je nádherné cítit jaký láska je dar...
Autor chalcedon, 09.07.2008
Přečteno 713x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, Mraveneček, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Milování...
ač těžko se dá vyjádřit slovy,
mně při té představě zastavil se dech,
když polibkem svým
mi něžně kloužeš po zádech...

Prsty tvé tančí
tak směle mi po těle,
jak křídla motýlí,
jako dva andělé...

Vycházím tobě vstříc,
své tělo ti nabízím,
tiše ti přísahám,
už nikdy nezmizím...

Láska je dar...

03.01.2020 17:28:33 | Lili Starr

moc pěkné

27.07.2008 20:11:00 | zrzka.69

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí