Proč se ptá??

Proč se ptá??

Anotace: mno ta by taky šla zhudebnit:) ale samozřejmě jako báseň je to o5 ubohé, ostatně jako všechny moje:-D

Sbírka: Zamilované

Ze srdce zlomeného stéká krve pramínek,
netušíš, jak hořká chuť je ta krásných vzpomínek.
Z lásky zbyl jen prach a popel,
netuším, kdo teď stlává tvoji postel.
Z života pomalu stává se smrt,
netuší to ten, který sirkou škrt,
který podpálil mi srdce,
který moje iluze utopil v řece.

Proč se ptá, jak chutnaj vzpomínky?
Proč už se neschová do náruče svojí maminky?
Proč se ptá, kde ztratil se můj život?
Proč se ptá, když je to jen robot?

Z bílé kůže kape krev,
krátí se můj dech.
Z očí život se vytrácí,
mé srdce už mi nevrátí.
Kvítek bílé růže usychá,
kdo nedal ji do vázy, který nešika?
Temně rudá zčernala,
Láska má už skonala.

Proč se ptá, jak chutnaj vzpomínky?
Proč už se neschová do náruče svojí maminky?
Proč se ptá, kde ztratil se můj život?
Proč se ptá, když je to jen robot?
Autor angelicek, 10.07.2008
Přečteno 420x
Tipy 1
Poslední tipující: Sephora
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí