Prokletá láskou

Prokletá láskou

Anotace: jsou lidi, které láska nejspíš opravdu proklela - jen si s nimi hraje jako s plátěnou panenkou a pak jim vytrhne srdce z těla...

Sbírka: Zamilované

Slunce uléhá do rudého lože,
moje srdce, jakoby rozsápaly nože.
Rozsápaly na kusy, vytrhly mi ho z těla,
tohle je ta láska, kterou jsem tak chtěla?
Po téhle bolesti, že jsem tak toužila?
Kdybych to bývala věděla…

Se srdcem vejpůl, bez iluzí
potácím se světem, dnem i tmavou nocí.
S těžkým balvanem v hrudi a zastřenou myslí…
Nůž sám od sebe mi do kůže krví kreslí.
S pohublou postavou, bledou kůží,
ještě pořád s tou tvou růží.
Bez úsměvu, bez jediného záchvěvu života
jdu cestou dál, jsem jako láskou prokletá!
Autor angelicek, 10.07.2008
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: zzlatý, charisme
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Láska velmi často bolí,
v tom je její potíž,
ať v ní přijdeš o cokoli,
vždy se pro ni vzchopíš...
(někam si to opiš)

13.07.2008 18:56:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí