Chybíš mi miláčku

Chybíš mi miláčku

Anotace: :)

Vzdálená silueta, snad jen vzpomínka,
strach se zmocňuje mého srdce,
dech se zrychluje, srdce v kamínkách
kdosi žárem spaluje.
Neochvějnost tiše padá, k zemi už se schyluje,
chtěl bych abys žila ráda, jen s tím koho miluješ.
Nedávej mi zapomenout, nenech mě tu smutně stát,
vzpomínky jsou hnací silou, není čas mi slibovat.
Lesknou se oči, smutek na mě z nebe pad,
proč se zem tak rychle točí a strach je jako vodopád.
Smutný čas tu bez Tebe běží, v lavině beznaděje,
rozetnut ve dvý, když den zas k večeru spěje
a noc se stává připomínkou našeho milování,
kdy v šeru pokoje byli jsme spolu nazí a sami.
Autor Ďábel sám, 11.07.2008
Přečteno 568x
Tipy 9
Poslední tipující: lovelienka, igniss, isisleo, Mraveneček, Xindy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..vzpomínky zůstávaj a ty nám nik nevezme..

30.07.2008 14:42:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí