Řetízek

Řetízek

Anotace: Jednou v zimě

V prosinci, někdy před lety,
kdy vločka k Tobě přiletí,
kdy splní se Ti každé přání,
zůstala na mé dlani
malá krabička.

V ní třpytil se stříbrný had,
znamení, že mě máš rád.
Znamení lásky a štěstí
stříbrní hadi věští.
Však tentokrát se spletli.
Autor semiramis, 12.08.2005
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo ta naděje.Super

08.05.2006 19:30:00 | Haydée

Príjemné císt.

30.10.2005 02:32:00 | Im

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí