Bez Tebe....

Bez Tebe....

Anotace: Láska prý dává i bere...Mě přijde, že jen člověka připraví o kousek sebe...Protože ten kousek vždycky nechá u toho druhého.

Žit život bez Tebe - to radši do nebe.
Můj život bez Tvého políbení, to přeci život není.
A tak tu sedím sama, ve mě pázdno na duši šrám...
a otázka - půjdem si svou cestou každý sám?. Dohání mě k šílenství.
Vždyť tak to nejde, tak to nemůže být,
já Tě miluji bez Tebe nemůžu žít.
Jizvy na mém srdci zašíváš svou přítomností,
léčíš ho svým úsměvem.
Ale bez Tebe, stehy praskají a srdce puká.
Bez Tebe jsou to hrozná muka.
Lásko prosím, nenech mě samotnou,
žiju jen pro Tebe...
Jinak umřu!!!
Autor Lolitka, 13.08.2005
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí