Zakázaná hra...

Zakázaná hra...

Anotace: ...

ten najlepší pocit je,
keď vidím,že nie je nám spolu zle,
a slzy nestekajú viac po tvári.

dúfať,že to ostane takto navždy,
že stále budeme do seba blázni,
a každý z nás dvoch tomu uverí.

a ja viem,že tieto pocity sa nezmenia,
hráme nebezpečnú hru,za cenu žitia,
každý sám za seba a pritom spoločnú.

život stal sa čistým ako voda vliatá do mora
a cítim sa šťastná a nezlomná ako skala,
odhodlaná zanechať druhú cestu zbytočnú.

a každý moment bude perfektný,
chvíle prežité na plné obrátky,
ako vystrihnutý z môjho sna,

momenty zachytené foťákom v srdci,
navždy ostanú zapísané v duši,
kým neskončí sa táto naša zakázaná hra...
Autor maliska, 15.07.2008
Přečteno 383x
Tipy 6
Poslední tipující: Protos1182, radexk, hostmen, Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky:)

15.07.2008 16:50:00 | maliska

moc dobrý:o)aj tě chápu

15.07.2008 16:46:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí