Dovol mi

Dovol mi

Anotace: ..a věř mi

unikáš před realitou
dovol mi najít cestu zpět
přesycen banalitou
odmítáš reálný svět

dovol mi
podat ti
pomocnou ruku
věř mi
nekladu si
žádných nároků

dovol mi
ať ti pomůžu
zase se smát
věř mi
cokoli můžu
chci ti dát

unikáš z reality
vrať se se mnou
do ní zpět
zbav se té absurdity
vím, není to lehké
nepůjde to hned

dovol mi
dát ti ruku mou
věř mi
vše se dá zvládnout
/ve dvou/

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 16.07.2008
Přečteno 503x
Tipy 23
Poslední tipující: pejrak, llucinka886, Belmon, enigman, Myrja, Simísek, okapovaroura, Psavec, cordeli, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Kdyby takových lidí bylo více...

16.07.2008 22:30:00 | Simísek

Pár je víc jak dva.

16.07.2008 18:09:00 | Psavec

Jj, ve dvou se to lépe táhne ...

16.07.2008 12:28:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí