Tvá/má náruč

Tvá/má náruč

Anotace: nevim co k tomu napsat i vymyslet název mi dělalo potiže...:) (proto je ten nazev tak divny:-D)

Sbírka: Zamilované

Zelené lesy…
modré nebe…
Žluté pole…

A v jejich středu,
Ten, co náruč chce moji,
Kterou dát mu nedovedu
Sám tam stojí…

Majestátně stojí.
Snaží se mne obejmout,
Ale náruč tvoji
Musím odmítnout.

Nechci ty brýle růžové!
Růžovou nemám ráda!
Neříkej lži takové!
Chci jenom kamaráda!

Černé lesy…
Černé nebe…
Černé pole…

A uprostřed nich.
Klikatý blesk.
Po polibcích mých.
Zažehná tvůj stesk.
Autor angelicek, 17.07.2008
Přečteno 424x
Tipy 3
Poslední tipující: Janetee, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..čas..vše přebolí..

21.07.2008 22:10:00 | Janetee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí