Myšlenka zabijí

Myšlenka zabijí

Anotace: Krutá jsi lásko, kam ty až doženeš smrtelná srdce. Publius Vergilius Maro

Život bez ní,
je jako život ve středu pekla.
Devět okruží ji tam hlídá,
zlý Kerberos mě nepustí dál.

Cesta je hrbolatá a strastiplná,
plná bázně a strachu.
Chtěl bych se jí ovšem poddat
a dotknout se jí novu.

Sevřené útroby, vyvrhují potravu,
mysl zvrací, na mokrou podlahu.
S tajností skrývám vše,
co chci považovat za své,
jenže kdo mi pomůže dostat se ven.
Autor Element, 17.07.2008
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí