Nad papírem srdce sténá

Nad papírem srdce sténá

Anotace: snad vzpomeneš, že bylo krásně, když jsem tebe miloval.

Nad papírem srdce sténá,
píše slůvka bolestná,
do řádku jenž plním zvolna,
jsou to slova bezelstná,
o tom, že již více nechci říct,
co jsem řvával z plných plic.

Možná slyšíš moje nitro,
třeba vidíš skrytý pláč,
až neuslyšíš dobré jitro,
začneš se ptát proč a zač?

Snad přeletí ti hlavou básně,
které jsem ti věnoval,
snad vzpomeneš, že bylo krásně,
když jsem tebe miloval.
Autor Dreamer, 18.07.2008
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: bajli33, pejrak, Andělská holka, bokken
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel, i taková svině ta láska je, ale bude další a lepší..hodně štěstí..:))

18.07.2008 22:44:00 | P€ŤULK&

kdyby tak šlo na chvíli necítit co??, halvu vzhůru , bradu nahoru...přebolí

18.07.2008 16:38:00 | cordeli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí