Povídají o tom lístky růže...

Povídají o tom lístky růže...

Anotace: bez antonace, je to holá pravda, vylila sem si srdce...

Sbírka: Zamilované

Na lístky růže
Kape krev
Z mé kůže…

Víš, jsi pro mě mnohem víc
než kamarád, než bráška,
pořád nepochopils nic,
nechápeš, co je moje láska!

Nebudeme spolu,
Já vím.
Proto propadám se dolů,
Protože o Tobě už jen sním…

Proč chci ať jsi s ní?
ani já to nevím!
Vím jen, že o Tobě nesní
Tak jako já o Tobě sním!

Jsme k sobě upřímní
Proto Ti to píšu…
Klidně buď si s ní
Já stejně už jdu ke dnu…

Nemohla jsem Ti to dřív říct,
to jsem nedokázala,
Ale vím, musím začít zase jíst,
Abych už neomdlívala…

pro Tebe chtěla jsem
ta nejkrásnější být,
šla jsem za tím snem,
že s Tebou můžu žít.

Ale sny mizí po probuzení
A tys mě probudil.
Jsi s ní, jak bodá to pomyšlení…
Prosím, aby ses ještě rozmyslil…

Krev na růže lístku
Povídá o tom,
Jak tajím svou lásku…
Autor angelicek, 19.07.2008
Přečteno 569x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Rolnička, Janetee, brevídka, Mraveneček, Bublajs
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné..hodně jednoduché rýmy, ale plné emocí....a obsahem mi přímo mluvíš z duše...:-(

02.08.2008 21:33:00 | kucerka314

:o)

30.07.2008 18:04:00 | Bíša

posledni sloka je NEJ!...jeste mas vsechny lasky pred sebou;-)

23.07.2008 19:07:00 | Rolnička

Přímo překypuje tvými pocity...co jsi řekla nevezmeš už zpět :( ... však pokusit se můžeš o něj zas,snad uspěješ :) (Držím palečky)!!

21.07.2008 22:06:00 | Janetee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí