Objetí v dešti

Objetí v dešti

Anotace: Vytvořeno dne 13.7.2008 za inspirace bouřky - věnováno Tobě Janí

Na nebi je černo-začíná kapat,
do bezpečí začínáme spěchat.

Veliký deštník strom nabízí,
tady nám přeci nic nehrozí.

Celý kraj po chvilce duní,
nejeden člověk se teď bojí.

Svíráme se a máme zavřené oči,
celý vesmír se nad námi točí.

Modlíme se-snad se nám nic nestane,
vtom ten moment náhle nastane.

Blesk v půlce strom láme,
my se však pevně objímáme.

Padá těsně vedle nás vršek stromu,
a jsme vděčni že jsme v pořádku spolu.

V tento moment si jednu věc uvědomíme,
sice že jeden druhého ztratit nesmíme.

Milujeme se ma lasko více nežli hodně,
proto neštěstí se nám vyhne rozhodně.
Autor Tomama, 20.07.2008
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: Janana
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za opravu - na pravopis jsem dřevo a opisoval sem to večer z papíru. Nestalo se to naštěstí naživo - prostě mě popadne nálada a skládám.

21.07.2008 06:27:00 | Tomama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí