Na cestu...

Na cestu...

Anotace: Věnováno Feli...

Odešla jsi...jdeš dál za svými sny...
Tak ti přeji slunce nad hlavou,
tak, jako s Tebou byly pro mě slunné dny...

Jdi...ať tvůj usměv září...
jak tys zářila v mém srdci jako hvězda jasná...
jen jdi...a buď šťastná...

Ať do tvého života jen samé úspěchy vkročí...
ať jsou tak hřejivé, jako byl každý pohled do tvých rozzářených a rozesmátých očí...

A mnoho šťastných chvil,
tak šťastných jako jsem byl já,pokaždé když jsem byl s tebou...
Ať se ti splní každý tvůj cíl,
stejně rychle, lehce a tak zakrátko,
jak jsi se ty dokázala rozejít se mnou...

Jdi...a až se té lásky zbavím,
a nastane ten osvobozujíci předěl,
tak i poté, když budeš potřebovat,
budu tvůj strážný anděl...
Autor bokken, 21.07.2008
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky chci být nečí strážný anděl,ale někteří lidé o to nestojí:o(

22.07.2008 12:32:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí