Dala bych cokoli

Dala bych cokoli

Anotace: když nemáš, co bys rád..

Dala bych cokoli
za jeho oči,
za modré studánky,
v nichž svět se smočí.

Dala bych cokoli
za jeho slova,
co říká den za dnem
znova a znova.

Dala bych cokoli
za jeho dotek,
co hřeje u srdce,
zahání smutek.

Dala bych cokoli
za jeho vlásky,
co hladí bílou tvář
a jeho lásky.

Dala bych cokoli
za trochu jeho času,
kdyby mi on ho dal
a chytil mě kolem pasu.

Dala bych cokoli
za jeho rty,
které by říkaly:
můžeš jen ty.

Dala bych cokoli
za vůni jeho kůže,
to jenom on
milovat mě může.
Autor little.punkie, 23.07.2008
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: JohnyD., okapovaroura, just me, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se mi moc líbí, snad jednou ON bude tvůj :)

23.07.2008 17:14:00 | puostě Uadek

krásné emoční dílko

23.07.2008 17:11:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí