Obavy

Obavy

Anotace: myslim že nejsem sama kdo se toho bojí...

Sbírka: Zamilované

Mám strach…
Že brzo obrátím se v prach.
Že vyčteš, co vepsáno je v mých slzách.
A mi pak zbyde jen to smutné „ach“…

Děsím se!
Že zas budu stát na římse.
že až Tě uvidím udusím se
A potichu pomodlím se,
Protože se bojím
Toho, jak moc o Tebe stojím!
Autor angelicek, 23.07.2008
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí