Pláču dopředu

Pláču dopředu

Anotace: ..."Každá vteřina lásky je nekonečná a proto nevadí, že spolu nežili štastně až do smrti, nevadí kolikrát se podrazili (nebo odrazili ode dna), nevadí, že to skončilo. Prostě skončilo. A ne jak v pohádce cedulkou "The Happy End"..."...

Až zavane nás vítr na smetiště hrobů,
až budeme jen kvílení či zasunutý zvuk,
až nás čas promění v černozem těch luk,
pak budem konečně v tak těsném obětí,
že ty budeš mnou a já budu ty.

Až smícháme své vzpomínky do jediné masy,
neplač pozdě, slyšíš? nad zmarem té krásy...
že tak málo mohli jsme;
pohlédnout slunci vstříc
světlu co jak svic
se zrcadlilo v jasu
...našich pohledů
slyšíš, přestan!
a neplač dopředu.

Jak daleko jsme, jak málo smíme dnes,
dotknout se duše, hulákat lásku do nebes,
tak sedíme tiše, hluše,
slova nám váznou v pohledu,
nemáš mne rád - jednoduše,
to já pláču dopředu.
Autor Sh' Abůn, 24.07.2008
Přečteno 322x
Tipy 11
Poslední tipující: Noc17, Mraveneček, Iva Borecká, Romana Šamanka Ladyloba, SZN, blue
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To je hodně dobré.

24.07.2008 13:09:00 | Mraveneček

Tvé básně mají hloubku a duši. Moc se mi líbí...* Děkuju.

24.07.2008 08:31:00 | Iva Borecká

Dopředu plakat nemá ceny
vzhlédnout k hvězdám
nezůstat němý
žít, vědět, že se nezdám

24.07.2008 05:53:00 | SZN

ta poslední část je nelepší!
ta mne moc oslovila :)

24.07.2008 01:50:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí