Prázdnou postel mám!

Prázdnou postel mám!

Anotace: Prázdnou postel mám!

Za svitu měsíce,
znal jsem vás tisíce,

Ach mé krásné můzy,
dnes jen noční hrůzy,

co nedáte mi spát,
vždyť já vás měl rád,

i když jenom v noci,
není mi pomoci,

nebylo a nebude,
taks mě vypek osude,

teď jsem tady sám,
prázdnou postel mám.
Autor Asepdah, 24.07.2008
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí