Střípky vzpomínek...

Střípky vzpomínek...

Anotace: Věnováno Feli...

Nejsi dokonalá...nikdo není...
přesto se má láska k tobě nemění...
kam zmizelo to počáteční souznění...
prý to bylo jen pobláznění...řekla jsi...

A co všechny ty chvíle...
třeba když ve vichru a dešti jsme chodili i míle...
A co všechny ty polibky...
při nichž jsem se cítil nepopsatelně krásně...
Jak jsi mi dokázala odemknout srdce,
že jsem zas schopen psát básně?

A co všechna ta objetí...
při nichž každý splín z duše odletí...
A co ta slova...Tvoje první ,,mám Tě ráda´´...
když pak ke konci jsi ke mně stejně obracela záda...

To tvé ,,mám Tě ráda´´...poprvé vyřčené...
za tyhle chvíle, tak kouzelné...
dal bych vše co mám...
však odešla jsi, zůstal jsem sám...

Sám s láskou, která už nehřeje, ale bolí...
co jsou proti této bolesti rány holí...
ty se za pár dní zhojí...

Ale na srdci zbydou jizvy, které než zmrtví,tak krvácí..
a na rtech přání,
ať s každou její kapkou se ta láska vytrácí...

Když je teď nezvaná...
když bez šance bojovat byla bitva prohraná...
když tu šanci vzala osoba nadevše milovaná...

A já si připadám jak voják,odhodlaný chránit, a bojovat za to, co je mu nejdražší...
ke kterému pak přijde právě ta osoba jemu nejdražší...
a řekne...odlož zbraně, lásku, všechny city...a jdi..
naděje už není...
,,už Tě nemám ráda, bylo to jen pobláznění´´...
Autor bokken, 25.07.2008
Přečteno 486x
Tipy 7
Poslední tipující: bajli33, Myrja, Bublajs, Mraveneček, Hannazka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi ti to nepomuze, ale ja neztracim nadeji, ja z ni ziju... věz že někdy bude líp, ja vím že líp pro mě znamená jeho, ale nic to nemění, doufej... pokud jsi na tom stejně jako já, pokud stejně jako já nedoážeš zapomenout...

29.07.2008 03:06:00 | Ketvin

chjooo, tolik smutku a bolesti... ať je líp

26.07.2008 15:47:00 | Myrja

Nádherná,krásné vyznání citů a bolesti.ST!

25.07.2008 16:14:00 | Mraveneček

Hořkosladce smutněnková!

25.07.2008 14:22:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí