Znova

Znova

Anotace: opět v jiné době

Je li láska bolesti co boleti jest?
Probouzím se do tmy,
do snu kde láskou pohrdám,
kdo odpoví? Se ptám.

Svou kořist si ponechám
za mřížemi jest
kdo nastražil tuto past změní se v bolest.

Hanebně se ptám, ..
raději toho ponechám,
moudrost ránem se probouzí a spánek uniká,
slunce paprskem do tebe proniká
přenáší se jako ratolest.

Odhalen k lesu běžím,
červánky stromy prokmitá,
kytici lásko ti nesu
celá je rosou pokrytá.

Odrazem sama sebe
v zrcadle odraz z nebes
krásou jarních kvíti
ve vlasech tvých
slibem zhřešilas dalekou cestou se vrací dnes
již odvráci se láska dávná.
Autor Rbb, 25.07.2008
Přečteno 563x
Tipy 11
Poslední tipující: Bohém z Pernštejna, Oči, anatantal, Ztracená Tereza, Belmon, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, vzrušující. x

12.08.2008 14:58:00 | Oči

Je-li láska bolestí, pak již nemůže být bolesti větší ... Myělenkové dílko. Pěkný a poutavý obsah, alespoň pro mne.

25.07.2008 13:01:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí