láska

láska

Anotace: znova!

jak se ptát můžeš, když odpovědi znáš...
je-li láska bolestí co bolest jest
je-li láska nenávistí ,
co nenávist jest,
se ptám já...
a sama si odpovídám, že jsi to ty,
ty jsi bolest, ty jsi nenávist

zemři už srdce, které miluje jej,
zavři dveřek bolesti, a už mu neotvírej,
slabost nutí mě zámek uschovat
a vždy jak stín projít dveře zamčené,

jako zloděj se vkrádá,
zmítám se ve slepé uličce,
jako labyrint a schody do nebe
Autor Meriel, 25.07.2008
Přečteno 824x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., Emily Winnacott, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí