Plná hlava tebe

Plná hlava tebe

Anotace: ...bylo nebylo..ale už dávno není:)

A listy v křovinách zašeptají,
co všichni odmítnutí neuměli říct,
říct zbohem a propadnout se v nic,
kde na dně fádně boly tají.

A slunce barvy vypaluje v oči,
co mám si myslet sama v zámku nejistot?
To líné odeznění vede bolem v hrob
a údy odér půdy ani nezaskočí.

A tráva zelená se - ze zvyku
což pobláznění nevidí marnost té touhy?
Hodiny muk a záblesk světla pouhý,
kde v tichu hříchu unikám povyku.

A lásku nenalezneš - sama si tě chytí,
co jen jak paprsek v hlavě prorazí,
kde každou chvílí se mění počasí,
kde honci ke konci řítí léto mého bytí.
Autor Sh' Abůn, 26.07.2008
Přečteno 401x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Borecká, Romana Šamanka Ladyloba, igniss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Nádherná básnička, úplně mi mluví z duše :-) "A lásku nenalezneš - sama si tě chytí..." Dávám Supertip :-)

30.01.2014 19:35:12 | Strážce šifry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí