Hvězdy

Hvězdy

Anotace: ěščřžýáíé

Tajemství skryté v pěti cípech
dech beroucí třpyt kozoroha
co touží být blíž
Malému vozu.

V jejich moc doufá
odpověď hledá
na hvězdném nebi.
-něco si přej

Tajný vzkaz citu
v obálce nejistoty
bez známky naděje
svěřuje chladným poslům

Jsou tichým svědkem
když slzy polyká
odráží se v jejích očích
Jiskřičky naděje.
Autor Tenshi88, 27.07.2008
Přečteno 563x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Squat_the_world, okapovaroura, SZN
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí