Barvy mojí duše

Barvy mojí duše

Anotace: nj zase jednou mě chytla muzikantská můza... ale myslím že je to na mě docela pozitivní, co řikate? pls komenty kritika;) kujuuuu:-*

Sbírka: Zamilované

Nevyznáš se ve mně…
kdo ti za to může?
Neumíš se prostě chovat jemně
V tom doučování ti nepomůže!

Nikdo, nikdo, nikdo!
nemůže tě naučit
Jak říct pěkné slovo,
Na to sám musíš přít!

Neznáš ty barvy
Které v mojí duši jsou
Jsou to barvy duhy
Co moji duši tvarujou!

/Červená, oranžová, žlutá,
Modrá, fialová, zelená
Každá patří do jiného kouta
Každá jinou vlastnost znamená!/

Ty nevidíš tu duhu,
Co moji duši utváří
Pořád motáš se jen v kruhu,
Kruhu mezi postavou a mou tváří.

Nikdy, nikdy, nikdy!
Nebudeš mě celou mít
Ty nevidíš mé slzy,
Tak prosím, můžeš odejít!

Neznáš ty barvy
Které v mojí duši jsou
Jsou to barvy duhy
Co moji duši tvarujou!

/Červená, oranžová, žlutá,
Modrá, fialová, zelená
Každá patří do jiného kouta
Každá jinou vlastnost znamená!/

Neznáš ty barvy
Které v mojí duši jsou
Jsou to barvy duhy
Co moji duši tvarujou!

!! Jsou to barvy duhy !!
Autor angelicek, 27.07.2008
Přečteno 506x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Barvy duhy...

30.07.2008 18:08:00 | Bíša

Nijak mě to neoslovilo. Ani zpracování, ani myšlenka, zkrátka nic. A to už toho mám tady pročteného. Zkus to pojmout nějak jinak, třeba to bude lepší :)

27.07.2008 19:54:00 | 0-0

Rýmy nejsou moc zajímavé a obsah mi taky nic moc neříká. Bohužel.

27.07.2008 19:54:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí