LOVEKOHOLIK

LOVEKOHOLIK

Anotace: No.

Svítí slunce pro mě samotnou,
nemám tu u sebe nikoho,
lehce se v tom žáru trápím samotou,
trošku smutním,avšak pro koho?

jsečm v tom velkém světě sama,
a každý teď někoho má,
jsem jak v lese zmoklá pana,
co v duši jen smutek má.

Už jsem si tu lásku vybrala asi celou,
už mě to podruhé nečeká,
zbylo mi jen to víno s colou,
a ta duše prokletá.

I těch mých pár kamarádek,
si našlo drahou polovičku,
nemám už ani smysl pro pořádek,
tak leju víno do hrníčku.

Chtěla bych to prožít ještě parkrát,
mít vedle sebe klučičí makovičku,
proč to prožít jednou?Aspoň dvakrát!
Tak přileju colu do hrníčku.

Vím,že ještě moc krásných věcí mě čeká,
že to ještě není konec,
i ta duše nebude tak bledá,
a lásce ještě nedzvonil zvonec.

Vyleju to víno s colou,
nejsem žádný alkoholik,
chci být moji dobu celou,
zapřísáhlý LOVEKOHOLIK!!
Autor Lojty, 29.07.2008
Přečteno 387x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí