růže z papíru

růže z papíru

Anotace: když pouť končí

Z papírové růže
cítit je kýč,
vystřelila jsem si muže
a on je pryč
Nabízel se lacině
voněl po víně,
jako věc bezcenná,
tak proč jsem ztracená?
Umění je naučit se vstát,
když na pouti přestali hrát
a na holém chodníku,
holubi klovou do srdce z perníku
Já to cítím,
tu ránu pistolí
trefa přímá do špejlí.
Co bolí prý přebolí…
Z papírové růže
cítit je chlad,
To kat stíná hlavu
nemáš mě rád…
A já mám kocovinu…
Autor laura3, 29.07.2008
Přečteno 499x
Tipy 15
Poslední tipující: Monsignore, Petbab, Jiparo, okapovaroura, Holis, Caracol, Bíša, Mraveneček, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně dobré:o)

29.07.2008 21:49:00 | Mraveneček

Páni takovejch pocitů...

29.07.2008 21:48:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí