Anjel a dievča...

Anjel a dievča...

Anotace: doplnte si mená postáv anjela a dievčaťa ako chcete... ja som ich už doplnila...

zaťali do duše,
striebornou sekerou,
strelili z kuše,
s velikou nádejou.

bolesťou zomiera,
tá duša nevinná,
v rukách zoviera,
macíka bez mena.

poprava skončila,
ľud sa rozchádza,
ona zočila
anjela,čo prichádza.

na tom mieste popravy,
ostal len macík stáť,
anjel všetko zastavil,
nenechal dievča umierať.

ten anjel bez krídel bol,
stál tam,plakal aj sa smial,
nemohol stretnúť sa už s nebom,
veď on jej tie svoje krídla dal.
Autor maliska, 29.07.2008
Přečteno 370x
Tipy 14
Poslední tipující: vodnař, Ria, just me, Mraveneček, Monsignore, Petbab, okapovaroura, Simísek, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nadherna...hlavne posledny vers...ten ma dostal uplne

20.08.2008 01:59:00 | Ria

Nádherný básně

29.07.2008 23:50:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí