můj vysněný sen

můj vysněný sen

Anotace: ....

Nenapadá mě už vážně nic,
jak ti říct že tě miluju stále vic
Každý den když sem bez tebe
myslím jenom a jenom na tebe
Na ten den když sme spolu
v té radosti i bolu.

Co všechno sme spolu prožili,
všechny ty krásné chvíle co sme zažili
mi nikdo na světě nenahradí
nikdo mě jako ty nepohladí,
když vedle tebe usínám
a s klidným srdcem oči zavírám,
protože vím že tě vedle sebe mám,
už nikdy nebudeš bezemě sám
nenechám tě nikdy jít
chci tě vedle sebe stále mít.
Probouzet se a přitulit se k tobě,,,
at je to v jarní nebo zimní době
jít s tebou ven a držet tě pevně za ruku
a nevnímat kolem sebe těch plno zvuků
myslet si že sme na světe jenom my dva
a neprobudit se nikdy z toho sna,,,

Nechci mít důvod se s tebou hádat
a za vinu ti něco dávat,,
a to že pořád jenom slzy v očích mám
to je proto že jinou cestu neznám
utíkám tak od všeho daleko
protože vidím všechno nelehko,,,
vím že tě stím strašně trápím,
ale já ti slibuju že to všechno zvrátím,
že se budu na tebe jenom smát,
že už nebudu tak hodně plakat,,,snad,,,

Udělám kvůli tobě uplně všechno
i kdyby to třeba nešlo
si jediný člověk v kterém mám takovou důvěru
nikdy nechci myslet na nákou něvěru
vím že tady pro mě pořád si,
že mě nikdy nenecháš v náké bolesti
a za to všechno sem ti vděčná
tak jako je má láska k tobě věčná
už my chybí snad to jediné
takové to malé neviné
být stebou každý den
a žít svůj tak vysněný sen,,,
Autor Tereszka, 30.07.2008
Přečteno 453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

takova dlouha basen, kde by se dalo vyuzit mnoho rozlisnych slov a ty v ni pouzivas vsedni , okoukane rymy, ktere kdekoho akorat odradi...proc?
čeština je nádherný jazyk se spousty slov..

30.07.2008 16:35:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí