Co je to nebe?

Co je to nebe?

Anotace: Věnováno Feli...

Co je to nebe?
Je to tam, kde najdu Tebe?
Je to tam, kde budem moci zas ruku v ruce jít?
Je to tam, kde se přání stávají realitou,
a již není třeba snít?

Pokud je to tak, pak nebe již není,
po ztrátě naděje, zbýva jen snění,
v srdci bolest, v duší zoufalství,
po tvém rychlém zapomnění...

Ne, je prázdno, ty si někde užíváš,
nová dobrodružství, a spoustu legrace zažíváš,
nové lidí poznáváš,
a na nás ti už nezbyla jediná vzpomínka...

Miluji Tě, ani nevíš,
možná se toho bojíš,
cítíš se svázaná...
Ale ty bys mi to neřekla...
Co teď na tom sejde, bitva je prohraná...

Pokud je takové nebe...rád bych tam byl...
a pokud není...všechny vzpomínky,i tu lásku k Tobě,
nejradši bych smyl...

Nepochopíš dokud nezažiješ,
zapomeneš rychle,pokud nemiluješ,
v samotě, srdce po rozchodu nezabolí,
pokud neměla´s ráda,
nebyla to láska, když jsi řekla-nechtěla bych tě ztrati spoň jako kamaráda?...

A v ušich stále jedna věta zní...
,,Už Tě nemám ráda, bylo to jen pobláznění...´´

...
Autor bokken, 31.07.2008
Přečteno 631x
Tipy 4
Poslední tipující: Caracol, maliska, yourqueen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ou chlape...co říct...Jak čteš tady na literu nejde říct kdo se chová hůř nebo líp zda sou to holky co nám víc lámou srdce nebo my jim.Znám jeden podobnej příběh...Kdyby tak šlo smazat některé vzpomínky. Možná si řikáš i já občas ale asi by to nebylo to nejlepší. Sežeň si na tohle film "Věčný svit neposkvrněné mysli" tam si s teorií mazání vzpomínek na lásky hrajou a pochopíš že by to nebyl nejlepší nápad....zbejvá než se s tim smířit že něco bylo a není...

06.08.2008 02:11:00 | LSI

smutné :-(

04.08.2008 22:11:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí