Po hvězdách

Po hvězdách

Anotace: Adélce po hvězdách...

Po hvězdách lásku svou posílám
ke břehům Tvého srdce,
v myšlenkách tělo Tvé objímám
a hladím Tvé přeněžné ruce.
Kéž by šlo vydat se po hvězdách,
do dáli za Tebou,
osušit slzy jež na řasách
s jitrem nám zůstanou,
jak rosa na růžích,
já po polibcích Tvých
toužím
a po Tvé blízkosti,
po střípcích ze štěstí
a něžné jméno Tvé kroužím
prsty do polštáře
s obrysem Tvé něžné tváře
a rty mé šeptají
jak moc Tě miluji.
Adélko, lásko, hvězdo má,
míle a míle vzdálená
a přeci tolik blízká,
mé srdce si zoufá a stýská
po hlasu, doteku, slovech Tvých,
schází mi pohled, Tvůj něžný smích.
Autor Akrij8, 01.08.2008
Přečteno 487x
Tipy 19
Poslední tipující: Bíša, Janetee, hanele m., Mraveneček, Simísek, okapovaroura, jusTMee, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Myrja, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Pěkné dílko,moc se mi líbí.

09.08.2008 14:50:00 | Janetee

něžně stýskavá

01.08.2008 23:10:00 | Myrja

První část mě trochu otrávila, bylo to trochu klišé, ale druhá půlka už je poměrně zajímavá, pěkné obraty, je to milé.

01.08.2008 22:22:00 | Elvien

Akriji, tuláku po hvězdách, moc hezké!

01.08.2008 22:10:00 | Iva Borecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí